Bereikbaarheid start- en finishlocatie

Waar is de start- en finishlocatie?
De startlocatie bevindt zich onder het MetaForum op het TU-terrein in Eindhoven. De finishlocatie is bij het Beursgebouw, waar we knallend de GLOW Run afsluiten. LET OP! Je finisht niet op de plek waar je gestart bent, houd daar rekening mee met vervoer.

 

Hoe kan ik het beste de startlocatie (TU-terrein) bereiken?
De startlocatie is zowel per auto, fiets als het openbaar vervoer te bereiken. Op het TU-terrein is er veel gelegenheid om je auto te parkeren. Voor fietsen is er een onbewaakte fietsenstalling aanwezig. Kom je met de trein? Plan je reis dan naar station Eindhoven. Vanaf daar is het circa 7 minuten lopen naar de startlocatie. Vanaf de finishlocatie is het 5 minuten lopen naar Station Eindhoven.

 

Parkeren bij de finishlocatie (Beursgebouw) 
Delen van de binnenstad zullen in verband met GLOW afgesloten zijn voor verkeer. Daarom raden wij je aan om gebruik te maken van de betaalde parkeervoorzieningen in het centrum, klik hier voor een overzicht van de beschikbare parkeervoorzieningen. Wij raden aan te parkeren in een van de volgende parkeergarages: parkeerplaats TU/e Campus, P1 parking Kennedyplein, P1 parking Mathildelaan en Q-park Bijenkorf. Alle parkeerplaatsen zijn op loopafstand (max. 5 minuten) vanaf de finishlocatie, het Beursgebouw.

 

Let op: Kom je met de auto of de fiets? Houd er dan rekening mee dat de start- en finishlocatie zich niet op dezelfde locatie bevinden. Echter, de beide locaties liggen een kilometer uit elkaar, dus de afstand is redelijk goed aan te lopen.

Plattegrond startlocatie

Plattegronden-01

Plattegrond finishlocatie

Plattegronden-02