Wat is de GLOW Run Eindhoven? 

De GLOW Run Eindhoven is een fun run van circa 6 kilometer die dit jaar voor de derde keer plaats vindt, tijdens het lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven. Het parcours van GLOW wordt speciaal voor de GLOW Run Eindhoven beschikbaar gesteld voor duizenden hardlopers. Hardlopend passeer je de mooiste en indrukwekkendste lichtkunstwerken. Maar je gaat er zelf ook één creëren. Alle deelnemers creëren één grote lichtslang. De GLOW Run-gadgets die je ontvangt bij de aankoop van je ticket zorgen voor een unieke lichtervaring, maar wees ook zelf creatief. Haal alles uit de kast om volledig te ‘glowen’, dan we gaan shinend de stad door en sluiten we de 12e editie van GLOW spetterend af bij het Beursgebouw.

Wat is een fun run?
De GLOW Run is een fun run. Dit houdt in dat er geen tijdsregistratie is. Je doet dus niet mee om een zo snel mogelijke tijd te behalen, maar je doet mee voor de fun en alle beleving die erbij komt kijken. Houd er rekening mee dat je bij een fun run niet altijd op je eigen tempo kan hardlopen.

Wie organiseert de GLOW Run Eindhoven?

De GLOW Run Eindhoven is een initiatief van organisatiebureau Thinc ahead en wordt samen met de volgende Eindhovense partijen georganiseerd:

Wat is het lichtkunstfestival GLOW?

Lichtkunstfestival GLOW vindt dit jaar voor de 12e keer plaats. Elke jaar wordt Eindhoven een week lang gehuld in licht en worden onder andere de gebouwen omgetoverd tot kunstwerken. Tijdens lichtkunstfestival GLOW is er een route van circa 5 kilometer, die beschikbaar is voor wandelend publiek. Het publiek maakt een schitterende wandeling door Eindhoven, langs alle lichtkunstwerken.

Kijk voor meer informatie op de website van Lichtkunstfestival GLOW Eindhoven.

Wanneer en waar vindt de GLOW Run Eindhoven plaats?

De GLOW Run Eindhoven vindt plaats op zaterdagavond 18 november 2017, dit is de laatste dag van het lichtkunstfestival GLOW. De startlocatie is op het TU/e-terrein, onder het MetaForum, en na 6 kilometer finish je bij het Beursgebouw.

Het tijdsschema van 18 november 2017 ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:
21:00 uur: Terrein open (Pré-party)
23:00 uur: Eerste deelnemers starten met de GLOW Run van het TU/e-terrein
00:30 uur: Laatste deelnemers finishen bij het Beursgebouw
vanaf 23:00 uur: Feestelijke afsluiting bij het Beursgebouw

Is er tijdsregistratie?

Nee, jouw hardlooptijd wordt niet geregistreerd. De GLOW Run is een fun run en het belangrijkste element tijdens de GLOW Run is de fun.

Mag ik het parcours van de GLOW Run ook wandelen?

Nee, het parcours van de GLOW Run is echt bestemd voor de hardlopers. Er is wel de gelegenheid om even te stoppen en de kunstwerken te bekijken, maar daarna moet je de route hardlopend vervolgen.

 

Kan ik tijdens de Run even stoppen om naar de kunstobjecten te kijken?

Ja, je mag even de tijd nemen om al het moois te aanschouwen. De GLOW Run is een fun run, waarbij er geen tijdsregistratie is. Het gaat om een unieke ervaring en niet om de snelste tijd. Maar houd er rekening mee dat andere mensen wél door rennen. Houd dus rekening met elkaar.

Mag ik eigen lichtgadgets meenemen?

Ja, heel graag zelfs! Hoe meer je ‘GLOWT’, hoe beter.

GLOW like you never did before.

Waar is de start- en finishlocatie?

De startlocatie bevindt zich op het TU/e-terrein in Eindhoven, onder het MetaForum. De finishlocatie is bij het Beursgebouw in Eindhoven, waar we knallend de GLOW Run gaan afsluiten.

Let op: Je finisht niet op de plek waar je gestart bent, houd daar rekening mee met vervoer. Te zijner tijd komen we met handzame informatie over de bereikbaarheid van de start- en finishlocatie.

Over welke faciliteiten beschikken de start- en finishlocatie?

De start- en finishlocatie beschikken beide over toiletten, omkleedgelegenheden, gaderobe en een informatiepunt. Er zijn géén douches aanwezig!

Kan ik mijn spullen ergens opbergen?

Ja, we hebben een gaderobe op de startlocatie. Bij het afgeven van jouw spullen ontvang je een bandje. Op het moment dat jij aan het hardlopen bent, worden jouw spullen vervoerd naar de finishlocatie. Aangekomen op de finishlocatie is daar een gaderobe ingericht en kan je op vertoon van jouw gaderobebandje jouw spullen ophalen.

Let op: Wij adviseren je om echt waardevolle spullen niet mee te nemen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventueel kwijtgeraakte of beschadigde spullen.

Hoe kan ik het beste de startlocatie bereiken?

De startlocatie is zowel per auto, fiets als het openbaar vervoer te bereiken. Op het TU/e-terrein is er veel gelegenheid om je auto te parkeren. Voor fietsen is er een onbewaakte fietsenstalling aanwezig. Kom je met de trein? Plan je reis dan naar station Eindhoven. Vanaf daar is het maar een aantal minuten lopen naar de startlocatie. Vanaf de finishlocatie is het eveneens maar een paar minuten lopen naar Station Eindhoven.

Let op: Kom je met de auto of de fiets? Houd er dan rekening mee dat de start- en finishlocatie zich niet op dezelfde locatie bevinden.

Prijzen

Om mee te doen aan de GLOW Run kan je kiezen uit verschillende tickets:
Ticket 1: Startbewijs á € 19,95
Ticket 2: Startbewijs + GLOW Run-shirt á € 26,95
Ticket 3: Startbewijs + Gepersonaliseerd GLOW Run-shirt á € 29,95
*Prijzen zijn exclusief service- en verzenskosten.

Bij het bestellen van mijn ticket moet ik eerst de wijze van verzending kiezen, wat houdt dat in?

Om ervoor te zorgen dat jouw startbewijs (en eventueel shirt) bij jouw terecht komt, kan je zelf van tevoren kiezen of je deze ophaalt in Eindhoven of dat je het laat toesturen. Om je voor een enkel shirtje niet op te hoge kosten te jagen hebben we meerdere soorten verzendingen:

 

Optie A:

Ophalen in Eindhoven (de ophaalmomenten en ophaallocatie maken we zo snel mogelijk bekend).
(Optie is geldig voor ticket 1, 2 en 3)

Optie B:

Losse startbewijzen per brievenbuspost versturen.  Voor de gehele bestelling komt hier eenmalig € 4,50 aan verzendkosten bij.
(Optie alleen geldig voor ticket 1)

Optie C:

Ticket met startbewijs én shirt per brievenbuspost versturen. Per persoon komen hier verzendingskosten van € 4,50 bij. Gebruik optie C als je één of twee shirts besteld. Wil je meer dan twee shirts bestellen? Dan ben je goedkoper uit als je voor optie D kiest.
(Optie alleen geldig voor ticket 2 en 3)

Optie D:

Gehele bestelling per pakketpost versturen. Voor de gehele bestelling komt hier eenmalig € 9,95 aan verzendkosten bij.
(Optie is geldig voor ticket 1, 2 en 3)

Er zijn verschillende type tickets? Wat houdt dit in?

Dit jaar heb je de keuze uit drie type tickets. Je kan kiezen voor alleen een ticket, maar ook een ticket in combinatie met een GLOW Run-shirt en je hebt zelfs de mogelijkheid om daar jouw eigen naam op te laten zetten.

Wat voor shirt ontvang ik als Ticket 1 of Ticket 2 aanschaf?

Je ontvangt een echt runnersshirt in een fel gele kleur! Je kan er zelfs voor kiezen om jouw eigen naam of tekst op het shirt te plaatsen, kies dan voor de optie ‘Gepersonaliseerd shirt’. Zie hier een voorbeeld van het shirt:

GLOW Run Shirt-VoorkantGLOW Run Shirt-BasisGLOW Run Shirt-Basis+Pers

 

 

 

 

 

Nieuw dit jaar is het jubileum shirt. Voor onze trouwe deelnemers, die dit jaar voor de derde keer mee doen is er het jubileum shirt. Geef bij je bestelling van je shirt aan dat jij voor de derde keer mee doet en je ontvangt dit shirt:

GLOW Run Shirt-VoorkantGLOW Run Shirt-3e keerGLOW Run Shirt-3e keer+Pers

 

Bekijk hier de maattabel, zodat je de goede maat kan bestellen. Bestelde shirts kunnen niet teruggenomen of gewisseld worden.

Hoeveel tekens kunnen er maximaal op het shirt?

Bij aanschaf van het ticket inclusief gepersonaliseerd shirt kan je jouw eigen tekst op het shirt laten zetten. Deze tekst mag uit maximaal 14 tekens bestaan. Alle letters (A-Z) en cijfers (0-9) kunnen op het shirt gedrukt worden. Hartjes, sterren, smileys en andere emoticons of tekens kunnen niet op het shirt gedrukt worden.

 

Kan ik tickets reserveren?

Er kunnen helaas geen tickets gereserveerd worden. Hou onze sociale media-accounts in de gaten, daar geven wij updates over het verloop van de ticketverkoop.

Wat is de minimale leeftijd om mee te mogen doen?

Om zelfstandig mee te doen aan de GLOW Run moet je minimaal 16 jaar zijn. Ben je nog geen 16 jaar? Dan mag je mee doen onder begeleiding van een volwassene. Maar wees er wel bewust van dat iedereen in het bezit moet zijn van een geldig GLOW Run-ticket.

Hoe kan ik deelnemen aan de GLOW Run?

Je kan alleen deelnemen aan de GLOW Run als je in het bezit bent van een geldig GLOW Run-ticket. Ga naar Tickets om je ticket aan te schaffen.

 

Het is (om wat voor reden dan ook) niet gelukt mijn tickets te bestellen. Wat moet ik nu doen?

Neem contact op met de organisatie via info@glowruneindhoven.com. Leg in jouw mail uit wat er is mis gegaan bij het bestellen van de tickets. De organisatie doet er dan alles aan om te zorgen dat jij je tickets wél kan bestellen.

 

Toeschouwers

Alle toeschouwers zijn van harte welkom langs het parcours. Moedig de deelnemers aan en geniet mee van de feestelijke afsluiting in het Beursgebouw.

Aansprakelijkheid / algemene voorwaarden

De organisatie van de GLOW Run is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de deelnemer als gevolg van deelname. Tevens in de organisatie niet aansprakelijk voor verlies, diefstal van en schade aan persoonlijke eigendommen. Als deelnemer verklaar je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en gezondheidsbeleid.

Waar kan ik de GLOW Run Eindhoven vinden op social media? 

De GLOW Run is actief op FacebookTwitter en Instagram . Volg ons via deze kanalen voor de laatste informatie over de GLOW Run. Wil je tweeten over de GLOW Run? Gebruik #GLOWRun.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

And follow us here…