Laatste belangrijke informatie voor de GLOW Run

  |   Geen categorie   |   No comment

Lees deze informatie goed door!  

 

Zaterdag is het dan zover; de derde editie van de GLOW Run! Wij hebben er super veel zin in, we hopen jullie ook! Hierbij sturen we je de laatste praktische informatie over de bereikbaarheid, over de startlocatie, de run en de finishlocatie.

 

Bereikbaarheid

Delen van de binnenstad zullen in verband met GLOW afgesloten zijn voor verkeer. Daarom raden wij je aan om gebruik te maken van de betaalde parkeervoorzieningen in het centrum, klik hier voor een overzicht van de beschikbare parkeervoorzieningen. Wij raden aan te parkeren in een van de volgende parkeergarages: parkeerplaats TU/e Campus, P1 parking Kennedyplein, P1 parking Mathildelaan en Q-park Bijenkorf.

Let op: De start- en finishlocatie liggen 800 meter van elkaar.

 

FUN Run

We attenderen de deelnemers er nogmaals op dat zij zich er van bewust zijn dat zij deelnemen aan een FUN Run. Dit betekent dat er geen tijdwaarneming is, je soms niet in je eigen tempo kan lopen of een enkele keer moet stoppen bij een overgang of een écht druk gedeelte op de route. We hebben er alles aangedaan om e.e.a. zo soepel als mogelijk te laten verlopen, maar in een enkel of extreem geval vragen we om je begrip. Volg altijd de instructies op van een verkeersregelaar of vrijwilliger van GLOW of de GLOW Run. De route is ruim 6 kilometer, dit is iets langer als we hadden voorzien maar hierdoor krijg je wel de ultieme GLOW beleving!

 

Veiligheid

De route van GLOW en de GLOW Run loopt via de openbare wegen, parken en voetpaden, en delen we met reguliere bezoekers/wandelaars van lichtkunstfestival GLOW. Houd er rekening mee dat je op openbare wegen en paden altijd oneffenheden hebt. Kijk dus goed uit waar je loopt, realiseer je dat je in de nacht loopt, het glad kan zijn en e.e.a. minder verlicht is. Een groot aantal obstakels is voor jullie verwijderd. Desalniettemin attenderen we jullie nogmaals op ons gezondheidsbeleid en dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen veiligheid.

 

In geval van nood op de route kan je dit nummer bereiken: 06-24400116. Alleen gebruik maken van dit nummer als er geen crew-members of parcoursaangevers op de route aanwezig zijn om jou te helpen!

 

Vrijwilligers en route

We starten dit jaar in één golf. Voorop rijdt een voorfietser, deze fietser is herkenbaar zijn oranje GLOW Run jack. Je kan de fietser gemakkelijk volgen, maar raakt de fietser uit beeld, geen nood. Volg de loper voor je, die op zijn beurt degene voor hem/haar weer in beeld heeft, enzovoort. Op deze manier loopt iedereen achter elkaar (en de voorfietser) aan. Op een 30tal punten op de route zijn tevens GLOW Run vrijwilligers met een herkenbaar en fel oranje jack die je de goede richting in wijzen. Achter de laatste hardlopers fietsen hulpverleners van het Rode Kruis mee, deze zijn tevens bij de start en finish te vinden mocht dit nodig zijn.

 

Maar het belangrijkste is… HAVE FUN en geniet van de mooie route! LET’S GLOW!

 

Startlocatie

Vanaf 21:00 uur is de startlocatie voor jou geopend! En vanaf dat moment start jouw GLOW Run-experience met een toffe line-up op ons podium:

 

21:00 uur Startlocatie TU/e open/ aanvang pré party met optredens van the Rugged Studio, Losbandig en DJ Daniël Dex.

22.45 uur Warming-up door Herold Dat. Bekend van Expeditie Robinson.

23.00 uur Start GLOW Run

Vanaf 23.30 uur: Afterparty in het Beursgebouw. Met het Red Bull promoteam, optreden van the Rugged Studio, een toffe fotobooth en percussieband El Nino Batucada!
Op de startlocatie bieden we verder de mogelijkheid om je om te kleden en eventueel extra spullen die je niet mee wilt nemen tijdens de GLOW Run kan je bij onze gaderobe inleveren. Doe dit voor 22:30 uur, zodat wij jouw spullen op tijd bij de finish klaar hebben staan. Na de GLOW Run liggen bij het Beursgebouw jouw spullen weer klaar!

Plattegronden-01

Finishlocatie
Nadat je jouw gaafste Fun Run achter de rug hebt kan je met andere GLOW Runners, jouw supporters en andere GLOW bezoekers nog even nagenieten in het Beursgebouw met een gave afterparty!

Plattegronden-02

Mocht je nog vragen hebben kan je mailen naar info@glowruneindhoven.com of kijk bij de FAQ. Houd er rekening mee dat wij zaterdag 18 november beperkt bereikbaar zijn per mail en via social media! Kijk voor vragen dan altijd even op onze site of klik hier.

Read More

Uitgiftemomenten

  |   News & Media   |   No comment

Heb jij bij aanschaf van jouw ticket aangegeven dat je jouw startbewijs of shirt op komt halen? Dat kan op de volgende momenten:

 

Wanneer? 
Maandag 6 november om 17.00 uur – 21.00 uur
Woensdag 8 november om 17.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag 11 november om 10.00 uur – 17.00 uur
Woensdag 15 november om 17.00 uur – 21.00 uur

 

Heb je je ticket vóór 23 oktober besteld dan kan je kiezen uit alle data voor het ophalen van je pakket.

Let op! Heb je je ticket na 23 oktober besteld dan heb je de mogelijkheid om je pakket op zaterdag 11 of woensdag 15 november op te halen.

 

Waar?
Bij Eindhoven Atletiek staan wij op bovengenoemde momenten voor je klaar.

Eindhoven Atletiek
Sportpark de Hondsheuvel
J C Dirkxpad 7
5631 BZ Eindhoven

 

Vragen?
Mail ons dan via info@glowruneindhoven.com.

Uitgiftemomenten kopiëren

Read More

GLOW Run in Eindhoven Business

  |   News & Media   |   No comment

“Met de GLOW Run haken we aan op de trend waarbij veel lopers vooral ook in een unieke belevingswereld hun sport willen beoefenen. De GLOW Run is dan ook een zogenaamde ‘fun run’”

Het ontstaan

De GLOW Run is ontstaan door een samenwerking van Niels Cannegieter van Thinc ahead en Ben Tobben van Media Outlaws die 3 jaar geleden als gezamenlijke bewoners van het SX gebouw op Strijp-S met elkaar in contact kwamen. Niels Cannegieter: “we wilden een sportief evenement organiseren met samenwerkende bedrijven die in het SX gebouw gevestigd zijn zoals MB Promotions, Paul Raats Fotografie en SX Sportsclub. Wat later zijn daar Eindhoven Atletiek en de Fontys Sporthogeschool bijgekomen“. Behalve dat we hiermee een samenwerking binnen SX wilden initiëren, moest het ook van toegevoegde waarde zijn voor Eindhoven” aldus Ben Tobben. Dat we op de GLOW Run uitkwamen is achteraf eigenlijk heel logisch, maar niet het uitgangspunt. Toen we 3 jaar geleden de organisatie van GLOW met ons idee benaderden, vonden zij het een passend idee om er het lichtkunstfestival mee af te sluiten. Want GLOW bestond op dat moment 10 jaar en de organisatie wilde daarom iets extra’s doen. Dat is dus de GLOW Run geworden.

 

Het volledige artikel is hier te lezen.

GLOW Run Pers - Niels & Ben zittend voor Catherina Kerk Eindhoven 2.0 crop

Read More

De laatste informatie voor de start van de GLOW Run

  |   Geen categorie   |   No comment

Lees deze informatie goed door!

 

Zaterdag is het dan zover; de tweede editie van de GLOW Run! Wij hebben er super veel zin in, we hopen jullie ook! Hierbij sturen we je de laatste praktische informatie over de bereikbaarheid, over de startlocatie, de run en de finishlocatie.

 

Bereikbaarheid

Let op: De start- en finishlocatie liggen 3 km van elkaar.

Wil jij weten hoe je het makkelijkste naar de startlocatie komt en vanaf de finishlocatie weer naar huis? Klik dan hier.

 

Vergeet je ticket niet mee te nemen. Dit is je toegangsbewijs tot de GLOW Run!

 

FUN Run

We attenderen de deelnemers er nogmaals op dat zij zich er van bewust zijn dat zij deelnemen aan een FUN Run. Dit betekent dat er geen tijdwaarneming is, je  soms niet in je eigen tempo kan lopen of een enkele keer moet stoppen bij een overgang of een écht druk gedeelte op de route. We hebben er alles aangedaan om e.e.a. zo soepel als mogelijk te laten verlopen, maar in een enkel of extreem geval vragen we om je begrip. Volg altijd de instructies op van een verkeersregelaar of vrijwilliger van GLOW of de GLOW Run.

 

Veiligheid

De route van GLOW en de GLOW Run loopt via de openbare wegen, parken en voetpaden, en delen we met reguliere bezoekers/wandelaars van lichtkunstfestival GLOW. Houd er rekening mee dat je op openbare wegen en paden altijd oneffenheden hebt. Kijk dus goed uit waar je loopt, realiseer je dat je in de nacht loopt, het glad kan zijn en e.e.a. minder verlicht is. Een groot aantal obstakels is voor jullie verwijderd. Desalniettemin attenderen we jullie nogmaals op ons gezondheidsbeleid en dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen veiligheid.

 

Vrijwilligers en route

We starten dit jaar in één golf. Voorop rijdt een voorfietser, deze fietser is herkenbaar zijn oranje GLOW Run jack. Je kan de fietser gemakkelijk volgen, maar raakt de fietser uit beeld, geen nood. Volg de loper voor je, die op zijn beurt degene voor hem/haar weer in beeld heeft, enzovoort. Op deze manier loopt iedereen achter elkaar (en de voorfietser) aan. Op een 30tal punten op de route zijn tevens GLOW Run vrijwilligers met een herkenbaar en fel oranje jack die je de goede richting in wijzen. Ook zijn er verkeersregelaars en GLOW vrijwilligers in witte jacks die je zullen verwijzen. Achter de laatste hardlopers fietsen hulpverleners van het Rode Kruis mee, deze zijn tevens bij de start en finish te vinden mocht dit nodig zijn.

 

Maar het belangrijkste is…

HAVE FUN en geniet van de mooie route! LET’S GLOW!

m16010_glowrun_plattegrondstart_1-2

Startlocatie

Vanaf 21:00 uur is de startlocatie voor jou geopend! En vanaf dat moment start jouw GLOW Run-experience met een toffe line-up op ons podium:

 

21:00 uur        DJ Izzy

21:40 uur        Losbandig

22:00 uur        Queen’s Jelly

22:40 uur        Warming up olv Esther Akihary

23:00 uur        Start GLOW Run

*Genoemde tijden zijn onder voorbehoud

 

Zien we je om 21:00 uur om er een groot feest met ons van te maken?

 

Op de startlocatie bieden we verder de mogelijkheid om je om te kleden en eventueel extra spullen die je niet mee wilt nemen tijdens de GLOW Run kan je bij onze gaderobe inleveren. Doe dit voor 22:30 uur, zodat wij jouw spullen op tijd bij de finish klaar hebben staan. Na de GLOW Run liggen op het TU/e-terrein jouw spullen weer voor je klaar.

m16010_glowrun_plattegrondfinish_1-2

Finishlocatie

Nadat je jouw gaafste 5,5 km Run achter de rug hebt kan je met andere GLOW Runners, jouw supporters en andere GLOW bezoekers nog even nagenieten op het Horecaplein op het TU/e-terrein. Door middel van borden en onze vrijwilligers wijzen zij jou de weg naar het Horecaplein, waar we met z’n allen de 11e editie van GLOW en de 2e editie van de GLOW Run feestelijk -dankzij de toffe muziek van DJ Tom- af gaan sluiten!

 

Mocht je nog vragen hebben kan je mailen naar info@glowruneindhoven.com of kijk bij de FAQ. Houd er rekening mee dat wij zaterdag 19 november beperkt bereikbaar zijn per mail en via social media! Kijk voor vragen dan altijd even hier.

Read More

Bereikbaarheid GLOW Run

  |   Geen categorie   |   No comment

Start: Ketelhuisplein 1, Eindhoven (Strijp-S)

Finish: De Zaale, Eindhoven (TU/e-terrein)

 

Houd er rekening mee dat start en finish circa 3KM bij elkaar vandaag liggen.

 

TIP: Laat je afzetten op de startlocatie en oppikken bij de finish! Supporters zijn van harte welkom en het eindfeest is voor iedereen toegankelijk!

Met de fiets

Kom je met de fiets dan zijn er openbare fietsenstallingen rondom het Ketelhuis en aan de overkant bij het Klokgebouw. Let wel op, deze fietsenstallingen zijn niet bewaakt. De GLOW Run finisht op het TU/e-terrein, vanaf daar kan je met het openbaar vervoer terug naar je fiets.

 

Met het openbaar vervoer

De start- en finishlocatie zijn het makkelijkste te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de bus? Dan stap je bij bushalte Strijp-S direct bij de startlocatie uit (met lijn 16, 18, 401 en 402 te bereiken). En vanaf het TU/e-terrein is het 10 minuten lopen naar het station van Eindhoven. Je kan ook met de trein bij de startlocatie komen, stap dan uit bij halte Strijp-S, Eindhoven (Let op: dit was voorheen Beukenlaan!).

 

Met de auto

Kom je met de auto naar de startlocatie, dan kan je parkeren op P4 en P5 op Strijp-S. Er zijn vele verkeersregelaars op het terrein die jou de goede richting op kunnen wijzen. Let wel op dat je vanuit de finishlocatie weer terug moet naar je auto. Dit kan met het openbaar vervoer, maar let wel op hoe laat de laatste bussen vertrekken.

 

Je kan er ook voor kiezen om jouw auto halverwege te parkeren of richting het TU/e-terrein. Dan adviseren we je om te kiezen voor P1 Parking Kennedylaan of P1 Parking Mathildelaan. Vanaf daar kan je gemakkelijk met de bus naar de startlocatie.

 

Omleidingen

Tijdens GLOW zijn er wegen in de binnenstad afgesloten. Als je geregeld hebt dat iemand je oppikt bij de eindlocatie check dan even welke wegen afgesloten zijn en waar je elkaar het beste kunt ontmoeten. Op deze pagina staan alle afsluitingen op een rij.

Read More

Uitgiftemomenten

  |   News & Media   |   No comment

Beste GLOW Runner, 

 

Op 19 november is het dan zo ver, dan gaat de tweede editie van de GLOW Run van start! Graag informeren we je bij deze over het ophalen van jouw GLOW Run-pakket.

 

Ophaalmomenten

De ophaalmomenten vinden op de volgende data en tijdstippen plaats:

Maandag 7 november:            17:00-21:00 uur
Woensdag 9 november:         17:00-21:00 uur
Zaterdag 12 november:          10:00-17:00 uur

 

Ophaallocatie

De Bunker
John F. Kennedylaan 3
5612 AB Eindhoven

 

Bereikbaarheid

De Bunker is gemakkelijk te bereiken per auto of het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan kan je bij de Bunker gratis parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt dan kun je jouw reis plannen naar treinstation Eindhoven, vanaf daar is het vijf minuten lopen naar de Bunker. Kijk voor jouw actuele reis naar www.9292.nl of www.ns.nl.

 

E-ticket

Als je jouw pakket komt ophalen dien je een geldig e-ticket bij je te hebben. Jouw e-ticket kan je vinden in de destijds ontvangen bevestigingsmail of opnieuw opvragen via eventix.nl/search/. Zonder geldig e-ticket kunnen wij het GLOW Run-pakket niet meegeven.

 

Kijk voor verdere informatie op de website bij de FAQ of stel jouw vraag via onze contactpagina.

 

Tot 7, 9 of 12 november bij De Bunker!

 

Vergeet je pakket niet op te halen op één van bovenstaande momenten!

 

N.B.  Ben je zelf niet in de gelegenheid om jouw GLOW Run-pakket op te halen? Dan kan iemand anders dit ook voor jou doen. Belangrijk is dat diegene dan een geldig e-ticket van  jou bij zicht heeft!

 

Met sportieve groeten,

Organisatie GLOW Run Eindhoven 

Read More

Mededeling naar aanleiding aanslagen in Parijs

  |   News & Media   |   No comment

Iedereen is geschrokken van de aanslagen in Parijs. Wij ook. Daarom wordt bij de start en finish van de GLOW Run de muziek aangepast. Tevens zal het slot van deze 10e editie GLOW (waar de GLOW Run onderdeel van is) ingetogen zijn. Na afloop van de GLOW Run ongeveer tussen 00:15 uur en 00:30 uur volgt er een korte herdenking op het Stadhuisplein en nemen we een minuut stilte in acht voor de slachtoffers en nabestaanden.

Read More